Moderne gryderet - svinemørbrad og tomat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : TheJoyCook Indsendt : Red : |
|
|
1. Først ordnes grøntsagerne
Tomaterne skæres i kvarte og kernehuset fjernes. Løget skæres i både (hver halvdel skæres over i fire stykker) Champignonerne skæres i kvarte, når bunden er skåret af stilken. Basilikumbladende skylles og sættes til afdrypning. 2. Mørbraden skæres og pudses. Mørbradens sener og fedt skæres af med en meget skarp kødkniv, derefter skæres den i skiver på 1 cm og skiverne skæres over på midten. 3. Alt det forarbejdede svitses Først svitses løgene blanke i meget varm olie, når de er klar hældes de i en gryde. Champignonerne svitses ligeledes ved høj varme, de må ikke steges helt bløde så vandet endnu ikke er trådt af, og de får lysebrune stegeflader, og op i gryden til løgene. Herefter svitses de kvarte tomater så skindes er lige ved at slippe og tomatkødet bliver blødt, op i gryden med dem. På panden hvor alle grøntsagerne er blevet svitset, lynsteges mørbradstykkerne i 1 minut, så de ikke er gennemstegte blot brunede over det hele. Op i gryden til grøntsagerne. 4. Sammenkogning Nu har vi løg, champignon, tomat og kød i gryden. Begge dåser tomat tilsættes, og der røres kort mens blusset er på medium varme. Herefter tilsættes alle de resterende ingredienser, også basilikumbladende (afdryppede). Retten småsimre i minimum ½ time. Tips: Vilde ris og et groft flute er sublimt tilbehør, samt et køligt glas rødvin. OBS: Det er helt op til én selv, om mørbradden er svin eller okse. |
|
Opskriften er vist 17556 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne