Tiramisu 05
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ert Indsendt : Red : |
|
|
Æggehvide piskes stift ca. 3 minutter. dertil tilsætter i 3 spsk. sukker, rør rundt med en træ ske. I må IKKE bruge mikseren da den vil falde sammen.
Æggeblomme piskes med 3 spsk. sukker i ca. 3 minutter. Mascarpone osten kommes i og der røres yderligere 2 minutter. Æggehviden og æggeblomme blandingen blandes forsigtigt med en træske (Plastik-ske kan også bruges, men være forsigtig). Finger ladies dem med sukker-lag skal vende ned af. Læg dem i en springform helst firekantet. Tag en spiseske og kom lidt kaffe på hvert kiks. Kom halvdelen af cremen på. Lav 2 række med fingerladies og kom noget kaffe henover og slut af med cremen igen. Drys noget kakao henover kagen. Tips: Kom husholdningsfilm på formen og læg den i køleskabet, indtil den skal spises. |
|
Opskriften er vist 3829 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer lenebu - 2013-08-12 08:08:08 der skal Marsala - italiensk portvin - i tiramisu.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne