Pølsehorn lækre
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Tot Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken og udrør gæren heri. Smuldr smørret i melet med fingrene. Mælk med gær, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver tildækket til dobbelt størrelse ca 1 time.
Dejen æltes herefter let igennem, og deles i 4 lige store dele. Hver del rulles ud til en cirkel, som deles i 6 trekanter. (Der skal være 24 ialt). Pølserne deles i halve, så der bliver 24 ialt. På trekant lægges en lille smule ketchup samt en halv pølse. Trekanten rulles sammen fra den brede ende, og lægges med snippen nedad på en bageplade med bagepapir. Pølsehornene efterhæver ca 30 min, pensles med sammenpisket æg og bages i forvarmet ovn ved varmluft ca 15 min. |
|
Opskriften er vist 10288 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Sabine - 2015-12-01 13:39:30 Meget flot der ikke står hvor mange grader de skal have . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne