Ribbensteg i airfryer
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.
Hæld lidt vand i bunden af skuffen og læg ribenstegen i. Giv den 1 time ved 180 grader C. Herefter 10-15 minutter ved 200 grader C. til sværen er sprød. Lad gerne stegen trække 20 minutter inden den skæres for. |
|
Opskriften er vist 15579 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2023-10-30 15:59:14 God og saftig og fin sprød svær |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne