Pariserkaffe
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Kom sukker i den frisklavet kaffe, og rør til sukkeret er smeltet.
Fordel orangelikøren i 4 høje glas, læg en appelsinskive i hvert glas og hæld den kolde kaffe på.
Pisk fløden, sæt en top på hvert glas og drys med revet chokolade.
|
|
Opskriften er vist 9890 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne