Chop suey med kæmperejer

Chop suey med kæmperejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Naja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kæmperejer uden skal
 Olie
5 spsk.oysterssauce
2 fedgrofthakket hvidløg
2 peberfrugter
3 gulerødder
200 g.champignon
1 løg
2-3 porrer
5 dl.hønsebouillon
2 spsk.majsstivelse
3 spsk.vand
 Salt
 Peber
 Ingefær
 
Opskrift:
Svits rejerne i lidt olie ved høj varme i en stor gryde eller wok ca. 2 minutter. Tag rejerne op i en skål og bland det med Oystersauce. Sauter hvidløg ved høj varme i 1 tsk. olie, under omrøring, i 20 sekunder. Tilsæt peberfrugt, porrer, løg, gulerødder og champignon og svits ved høj varme i 1 minut. Tilsæt hønsebouillon, bring det i kog og lad det koge i ca. 2 minutter. Rør majsstivelsen ud i vandet og tilsæt under omrøring og lad retten koge i 2 minutter. Tilsæt rejerne og varm retten i ca. 2 minutter. Smag til med salt, peber og en smule ingefær.

Tips:

Server med yasminris Man kan bruge mange forskellige grøntsager f.eks. blomkål, broccoli eller bønnespirer og rejerne kan byttes ud med svinekød eller kylling.





karakterer:
Opskriften er vist 5334 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu