Chop suey med kæmperejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Naja Indsendt : Red : |
|
|
Svits rejerne i lidt olie ved høj varme i en stor gryde eller wok ca. 2 minutter. Tag rejerne op i en skål og bland det med Oystersauce. Sauter hvidløg ved høj varme i 1 tsk. olie, under omrøring, i 20 sekunder. Tilsæt peberfrugt, porrer, løg, gulerødder og champignon og svits ved høj varme i 1 minut. Tilsæt hønsebouillon, bring det i kog og lad det koge i ca. 2 minutter. Rør majsstivelsen ud i vandet og tilsæt under omrøring og lad retten koge i 2 minutter. Tilsæt rejerne og varm retten i ca. 2 minutter. Smag til med salt, peber og en smule ingefær.
Tips: Server med yasminris Man kan bruge mange forskellige grøntsager f.eks. blomkål, broccoli eller bønnespirer og rejerne kan byttes ud med svinekød eller kylling. |
|
Opskriften er vist 5334 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne