Ostekage med chokoladekiks og appelsin

Ostekage med chokoladekiks og appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ved ikke

Indsendt af : Birgitte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.chokoladekiks
125 g.smeltet smør
500 g.Ricotta, friskost
250 g.blød flødeost
125 g.sukker
3 æggeblommer
2 tsk.fint revet appelsinskal
1.2 dl.fint revet chokolade
 
Opskrift:
Smør en springform og beklæd bunden med bagepapir.

Kør kiksene igennem blenderen, til de er fint knust.
Rør det smeltede smør og kiks godt sammen og fordel det jævnt i formen.
Stil den på køl.

Pisk ricotta, flødeost og sukker til det er jævnt.
Pisk æggeblommer og appelsinskal i.
Rør chokoladen i.
Hæld det over kiksebunden og glat det ud.
Bag kagen i ca. 50 min. ved 175 C.

Lad den afkøle i formen, dæk den til og stil den i køleskabet i mindst 8 timer og gerne et døgn.





karakterer:
Opskriften er vist 5033 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu