Lisbeths chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Brian Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, sukker,natron, vanilie sukker og cacao pulver sammen i en skål. Massen røres sammen.
Herefter blandes olie, æg og tykmælk i massen. Det hele blandes godt sammen og hældes i en stor bradepande. Bages i ovn ved 180 grader i ca. 35 min. Tips: Kagen kan pyntes med glasur. Kan fryses uden glasur. |
|
Opskriften er vist 5256 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne