Coq au vin special
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Tot Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen parteres og brunes i lidt margarine. Krydr med salt og peber. Tilsæt herefter de hele skalotteløg, gulerødder og porrer i tynde skiver, laurbærblade samt hvidløg i mindre stykker.
Øl skænkes ved, og kyllingen dampes mør under låg ved svag varme ca 45 min. De rensede halverede champignon tilsættes, og retten koger videre ca 15 min. Hvis retten ser for tør ud undervejs, tilsættes lidt hvidvin. |
|
Opskriften er vist 6122 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-02 16:10:03 evt. betyder man eventuelt kan tilsætte lidt vin hvis man ønsker det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne