Pizzadej 03
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Tot Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet (30 grader). Bland resten sammen med vandet, gem dog lidt mel til og ælte med.
Ælt dejen rigtig godt, og lad den hæve under et viskestykke til dobbelt størrelse ca 1 time. Der er nok til 2 bageplader, og ønsker man en tynd bund er der nok til 4 pizzaer. Forvarm ovnen med bageplade, men UDEN bagepapir, da det lugter. Bag pizzaen MED bagepapir ved 225-250 grader alm ovn maks 10 min så langt nede som mulig i ovnen. Start med pizzasovs, derefter ost, fyld og til sidst ost. Tips: Dejen kan fryses |
|
Opskriften er vist 8423 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer jan mortensen - 2016-08-05 17:06:46 rigtig god pizza dej især hvis den skal være tynd jan mortensen - 2016-01-22 22:10:57 Fantastisk pizza dej, giver super perfekte tynde pizzaer Bjørn Zink - 2015-08-22 18:25:45 Den er et KÆMPE hit herhjemme! :D Vi laver den ret ofte og vi foretrækker faktisk denne ifht. at bestille udefra :D 10/10 - LAV DEN, i vil ELSKE den :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne