Forloren hare 12

Forloren hare 12, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Amanda Stoltze

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
1000 g.svine/kalvefars
1 revet løg
2 små revet gulerødder
2 æg
1 dl.fløde eller mælk
2 spsk.rasp
1 spsk.hvedemel
2 spsk.havregryn
 Koriander efter smag
 salt
 peber
 bacon skiver til ovenpå
 
 Sovs.:
5 dl.piskefløde
 lidtmælk efter behov
2 oksebouillon
 sovsejævner
1.5 spsk.Ribsgele
 Sovsekulør
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne til farsen sammen, røres evt. i røremaskine, stilles gerne på køl i en time.

Form farsen og kom den i et ildfast fad, put baconskiver på. og hæld lidt vand ved.
Skal i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader efter 45 minutter tages den ud og overhældes med sovsen, bages herefter videre i 15 minutter på 225 grader

Sovsen:
bouillon, ribsgele, fløde og evt. mælk koges op, sammen med væden fra farsen.
Smages til med salt og peber og jævnes husk kulør :-)


Serveres med kogte kartofler og gulerødder.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Opskriften er vist 16239 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-05-17 15:07:15
Hej hvad hvis man ikke skal have sovs