Forloren hare 12
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Amanda Stoltze Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienserne til farsen sammen, røres evt. i røremaskine, stilles gerne på køl i en time.
Form farsen og kom den i et ildfast fad, put baconskiver på. og hæld lidt vand ved. Skal i ovnen ca. 45 minutter ved 200 grader efter 45 minutter tages den ud og overhældes med sovsen, bages herefter videre i 15 minutter på 225 grader Sovsen: bouillon, ribsgele, fløde og evt. mælk koges op, sammen med væden fra farsen. Smages til med salt og peber og jævnes husk kulør :-) Serveres med kogte kartofler og gulerødder. |
|
Opskriften er vist 16239 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Luna sofia - 2015-05-17 15:07:15 Hej hvad hvis man ikke skal have sovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne