Nougatis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne seje.
Pisk fløden til flødeskum.
Kog sukker og vand til det bliver sejt.
Kom sukkerlagen i æggeblommerne under kraftig piskning, og pisk til det bliver hvidt og luftigt.
Bland hakkede nødder. appelsinsaft og revet appelsinskal forsigtigt i. Smelt nougat i vandbad og lad det køle lidt af, hvorefter det vendes forsigtig i æggeblandingen. Kom cognac i. Flødeskum og chokolade vendes forsigtig i. Kom det i en brødform - beklædt med bagepapir - og sættes i en meget kold fryser natten over. Serveres evt. med appelsinsauce. |
|
Opskriften er vist 27448 gange,
og udskrevet 498 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne