Millionbøf af dyrekød

Millionbøf af dyrekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Millionbøf af dyrekød, billede 4 Millionbøf af dyrekød, billede 1 Millionbøf af dyrekød, billede 2 Millionbøf af dyrekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.røget spæk
500 g.hakket dyrekød
250 g.champignon
10 enebær
25 g.tranebær, tørret
1 tsk.timian, tørret
2.5 dl.vand
2.5 dl.piskefløde
 Kulør
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Kartoffelmos
 tyttebærsyltetøj
 
Opskrift:
Røget spæk skåret i små tern steges. Det hakkedede dyrekød tilsættes og brunes godt inden hakkede Champignon tilsættes sammen med enebær, timian og tranebær Vand eller bouillon hældes ved og det hele småkoger nogle minutter.

Nu tilsættes piskefløde og kulør og retten koger indtil den har en tilpas tykkelse, smages til med salt og peber og er klar til servering.

Server med kartoffelmos og evt. tyttebærsyltetøj.





karakterer:
Opskriften er vist 3033 gange,
og udskrevet 34 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu