Millionbøf af dyrekød
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Røget spæk skåret i små tern steges.
Det hakkedede dyrekød tilsættes og brunes godt inden hakkede Champignon tilsættes sammen med enebær, timian og tranebær
Vand eller bouillon hældes ved og det hele småkoger nogle minutter.
Nu tilsættes piskefløde og kulør og retten koger indtil den har en tilpas tykkelse, smages til med salt og peber og er klar til servering. Server med kartoffelmos og evt. tyttebærsyltetøj. |
|
Opskriften er vist 3090 gange,
og udskrevet 34 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne