Müslibar - uden tilsat sukker

Müslibar - uden tilsat sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 Stk.

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Heidi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dl.korn, kerner eller nødder (evt. hasselnødder, mandler, hørfrø, kokosmel)
4 dl.havregryn (finvalset)
2 dl.rosiner
1 dl.kogende vand (til at lægge rosiner i blød)
2 bananer
2 æg
2 dl.fuldkornsmel
 
 evt.2 tsk vanillesukker og lidt sødemiddel, som f.eks. Stevia eller Sukrin.
 
Opskrift:
Læg rosinerne i blød i lidt kogende vand.
Bland alle de andre ting sammen.
Blænd rosiner med stavblænder.
Rør massen sammen.

Hæld det ud på en bageplade. Mas det fladt (ca. 2 cm tykkelse) ved at lægge et stykke bagepapir ovenpå, hvorefter du bruger hænderne plus evt. en kagerulle.

Der bliver 32 stk. a 35 g, måler ca. 6x3 cm.


Tips:

Jeg har beregnet energiindhold til 374 kcal per 100 g. Fiberrig kost, godt for maven, mætter i lang tid. Pas på - energimængden er høj!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Müslibar

karakterer:
Opskriften er vist 14434 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-29 15:51:56
hvor mange grader skal den bages ved og i hvorlang tid???

  -   2015-02-26 11:07:24
det er bedst at bage dem ved 125 grader i 50 min eller 130 grader i 45 min for de for høj varme øgelægges smagen

  -   2013-05-29 10:35:58
Jeg plejer at fryse halvdelen ned. Jeg vil tro de kan holde sig 1 måned ca.

  -   2013-05-27 10:08:45
Skæres i stykker inden den kommes i ovnen. Bages i ca. 30 min ved 170 grader. Tip: kokosmel og hørfrø smager godt.