Müslibar - uden tilsat sukker
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
Læg rosinerne i blød i lidt kogende vand.
Bland alle de andre ting sammen. Blænd rosiner med stavblænder. Rør massen sammen. Hæld det ud på en bageplade. Mas det fladt (ca. 2 cm tykkelse) ved at lægge et stykke bagepapir ovenpå, hvorefter du bruger hænderne plus evt. en kagerulle. Der bliver 32 stk. a 35 g, måler ca. 6x3 cm. Tips: Jeg har beregnet energiindhold til 374 kcal per 100 g. Fiberrig kost, godt for maven, mætter i lang tid. Pas på - energimængden er høj! |
|
Opskriften er vist 14434 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2017-01-29 15:51:56 hvor mange grader skal den bages ved og i hvorlang tid??? anonym - 2015-02-26 11:07:24 det er bedst at bage dem ved 125 grader i 50 min eller 130 grader i 45 min for de for høj varme øgelægges smagen anonym - 2013-05-29 10:35:58 Jeg plejer at fryse halvdelen ned. Jeg vil tro de kan holde sig 1 måned ca. anonym - 2013-05-27 10:08:45 Skæres i stykker inden den kommes i ovnen. Bages i ca. 30 min ved 170 grader. Tip: kokosmel og hørfrø smager godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne