Quinoasalat med rødløg, rosiner og gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Kom quinoaen i en tør gryde og varm den til den begynde at knitre en smule og dufte af nødder. skru ned fo varmen og tørrist nænomt quinoaen til alle frøene er gyldne. Kom vandet direkte i gryden og lad simre i 12-15 min. til alt vandet er opsuget.
Bland de øvrige ingredienser minue persille/salat i en skål og hæld de let afkølede quinoafrø over og top med persille/salat. |
|
Opskriften er vist 6525 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne