Kartoffelpizza 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Sophie M. Indsendt : Red : |
|
|
Dejen:
Hæld vandet i en skål og rør gæren sammen med saltet og olien. Tilsæt melen lidt efter lidt og ælt dejen til den er fast. - Lad dejen hæve i 30 minutter. Mens dejen hæver skyller du kartoflerne godt. Brug en kartoffelskræller til at lave papirtynde kartoffelskiver, eller brug et mandolinjern, hvis du har det. Skær mozzarellaen i skiver og pluk nålene af rosemarinen. Tænd ovnen til 250 grader. Del dejen i to dele og rul dem flade. Læg dem på hver sit bagepapir (drys gerne papiret med lidt først) Pizzafyld: fordel mozzarella skiverne på pizzabundene og læg derefter kartoffel skiverne oven på. Drys med nålene fra rosemarinkvisten. Bag pizzaerne i 15 minutter ved 250 grader indtil pizzabunden er fint gyldne i kanterne og kartoflerne er møre. Drys kartoffelpizzaen med salt og peber og skær pizzaen i fine slices inden serveringen. Tips: du kan drysse lidt revet parmesan på pizzaen - det gør den kun endnu bedre. |
|
Opskriften er vist 7768 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lærke - 2022-09-25 08:59:35 Skal der ikke tomatsauce på en kartoffelpizza |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne