Fritata, tomat med basilikum

Fritata, tomat med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Flemming

Indsendt :     

Ingredienser:
6 æg
1 rødløg
4 fedhvidløg
4 tomater
2 kvistetimian
1 lille håndfuld basilikum
1.5 dl.revet ost
3 spsk.groftrevet parmesan
6-8 ansjosfileter
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen og kom salt og peber i.
Snit løg og hvidløg
Sauter løg og hvidløg
Krydr med frist timian og basilikumblade
Hæld æggene på panen
Læg tomatskiver på
Drys med revet ost.
Sæt panden i ovnen i ca. 10 min. ved 175 grader.
Drys den færdige fritata med friske basilikumblade og revet parmesan.
Kom ansjoser på i mindre stykker.

Server med antipasta.





karakterer:
Opskriften er vist 1856 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu