Fritata, tomat med basilikum
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Flemming Indsendt : |
|
|
Pisk æggene sammen og kom salt og peber i.
Snit løg og hvidløg Sauter løg og hvidløg Krydr med frist timian og basilikumblade Hæld æggene på panen Læg tomatskiver på Drys med revet ost. Sæt panden i ovnen i ca. 10 min. ved 175 grader. Drys den færdige fritata med friske basilikumblade og revet parmesan. Kom ansjoser på i mindre stykker. Server med antipasta. |
|
Opskriften er vist 1900 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne