Leverpostej (råvildt) fra Paradishus
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrelever Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Per Wistisen Indsendt : Red : |
|
|
Hak lever, hjerte, baconterninger og løg én gang i en kødhakker. Tilsæt herefter æg og krydderier - og rør det grundigt sammen.
Lav en opbagning af smør, mel og mælk. Smelt smøret og rør mel i. Tilsæt umiddelbart herefter mælken og rør det grundigt sammen og lad det bage op til en tyk konsistens. Hæl efterfølgende opbagningen i leverpostejblandingen og rør det grundigt sammen. Hæl derefter blandingen på folieforme. Der bliver ca. 4 a 4-500 gram. Bag i vandbad ved 175 grader i ca. en time. Tips: Meget velsmagende - og fedtfattig. |
|
Opskriften er vist 12751 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mette Wind - 2019-01-15 23:20:59 Kanon god opskrift!! Jeg brugte kalvelever og kalvehjerte og rigelige mængder af de angivne krydderier. Det blev helt fantastisk velsmagende! Per Wistisen - 2013-06-10 21:01:32 Jeg vil gerne rette følgende: Reducer salt til 3 tsk. Tilsæt 1 tsk. muskatnød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne