Pulled lamb a la thorshøj

Pulled lamb a la thorshøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : britta og kaj

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle a 2. kg
5 stor kvist timian
5 grene rosemarin
5 laurbærblade
1 citron saft og revet skal heraf
 salt
 peber
0.5 dl.oliven
100 g.smør
5 dl.fløde
 
 grønsager efter ønske
 eller græske kartoffelbåde
 med sovsen
 
 gurkemeje
 salt
 peber
 citronskal
 citronsaft
7 fedhvidløg
 olivenolie
 smør
 
Opskrift:
puds lammekøllen og rids den i 1 cm dybde på begge sider. Gerne begge veje så det danner en firkant. i kødets overflade

smelt smørret og bland alle øvrige ingredienser sammen
gnid køllen godt ind i marinaden så det kommer i alle revner.
lægges i en stegeso låg på i ovn ved 100 g
efter et par timer dryppes den første gang fra bunde i stegesoen og det gentager sig hver time de næste 8 timer.

efter ialt 10 timer på 100 g hælder du skyen fra og koger den ind. Tilsæt piskefløde og kog ind mens køllen steger videre i ovnen 15- 30 min på 225 g nu uden låg.
sovsen jævnes hvis det er nødvendig.

server kartoffelmos eller græske kartoffelbåde der til.





karakterer:
Opskriften er vist 3454 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu