Pulled lamb a la thorshøj
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Fryseegnet : ja Indsendt af : britta og kaj Indsendt : Red : |
|
|
puds lammekøllen og rids den i 1 cm dybde på begge sider. Gerne begge veje så det danner en firkant. i kødets overflade
smelt smørret og bland alle øvrige ingredienser sammen gnid køllen godt ind i marinaden så det kommer i alle revner. lægges i en stegeso låg på i ovn ved 100 g efter et par timer dryppes den første gang fra bunde i stegesoen og det gentager sig hver time de næste 8 timer. efter ialt 10 timer på 100 g hælder du skyen fra og koger den ind. Tilsæt piskefløde og kog ind mens køllen steger videre i ovnen 15- 30 min på 225 g nu uden låg. sovsen jævnes hvis det er nødvendig. server kartoffelmos eller græske kartoffelbåde der til. |
|
Opskriften er vist 3454 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne