Grillede grønne asparges
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær enderne af aspargeserne.
Pensel eller spray dem med olivenolie og krydder dem med salt.
Grilles over direkte varme 2x5 minutter under låg, vendes 1 gang undervejs. |
|
Opskriften er vist 791 gange,
og udskrevet 37 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne