Kefir-Is med grøn mousse

Kefir-Is med grøn mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.kefir
 dl.sødmælk
8 past. æggeblommer
135 g.sukker
1 Vaniljestang
300 g.hvid chokolade
50 g.mokkabønner
4 æggeblommer
30 g.sukker
1 håndfuldcitronmelisse
1 håndfuldmynte
2 dl.fløde
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker vanillekorn og mælk sammen og varm det langsomt op afkøl og hæld kefir i. Frys iscremen rør hver ½ time inden de helt fryser.

Kog mokkabønner op med vand der lige dækker i 5 min. Si vandet fra og hæld kogende vand over krydderurtebladene. afkøl bladene og blend dem. Chokolade smeltes over vandbad. Æggeblommerne piske lyse og luftige med sukker over vandbad. Når piskeriset danner spor er den klar.

Myntemousse:
Pisk æggemassen sammen med den afkølede chokolade og tilsæt de blendede blade og 3 spsk moccaekstrakt og rør cremen jævn. Vend den stiftpiskede fløde i og stil i køleskab. Desserten formes med spiseske som æg på tallerkner sammen med kefiris og frisk sommerbær.





karakterer:
Opskriften er vist 9860 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu