Marengsbund med nødder
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs. Vend forsigtig de blendede mandler i.
Hæld dejen i en god smurt springform - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden. Bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 50 min. på nederste ribbe. hvorefter den afkøles. |
|
Opskriften er vist 12426 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne