Bagt sommersalat med dressing og sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : SD79 Indsendt : Red : |
|
|
Skær skrubbede kartofler og løg i kvarte, og kom dem i en stor bradepande. Tilsæt olivenolie, chiliflager, salt og peber. Bag grøntsagerne ved 200 grader i 25 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend grøntsagerne undervejs.
Vend derefter grove stykker kål i, og bag videre i 15 minutter. Kom de varme grøntsager i en skål. Rør dressingen sammen. Vend dressingen i grøntsagerne. Tilsæt rucola eller andet grønt. Pensl indersiden af sildefileterne med rester af dressingen, og steg dem på en pande. |
|
Opskriften er vist 3358 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne