Karry skaldyrssuppe
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
Olien varmes i en stor gryde. Tilsæt porre, ingefær, karry og 1 spsk. Chili og sauter i 5 min.
Tilsæt nu kokosmælk, fond og ris og bring dette i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 15 min. eller til risene er møre. Nu tilsættes limejuice og de revne limeskræller sammen med safranen, koges videre et par minutter. Til sidst tilsættes rejer og kammuslinger, lad det nu koge yderligere 3 min. og retten er færdig. Server suppen direkte i suppetallerkenen og ganer med purløg og resten af den røde chili. |
|
Opskriften er vist 4323 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne