Karry skaldyrssuppe

Karry skaldyrssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.Olie
2 store porer skåret i 1½ cm skiver
4 tsk.finthakket ingefær
1 spsk.Mild karry
1.5 spsk.Finthakket rød chili med kerner (eller efter behag)
7 dl.kokosmælk
7 dl.fiske – eller kyllinge bouillon
0.5 dl.ris
0.5 tsk.safran
1.5 spsk.Limejuice
1.5 tsk.limeskal
12 mellemstore kinarejer (husk at fjerne tarmen)
150 g.Kammuslinger
 Hakket purløg som garniture
 
Opskrift:
Olien varmes i en stor gryde. Tilsæt porre, ingefær, karry og 1 spsk. Chili og sauter i 5 min.

Tilsæt nu kokosmælk, fond og ris og bring dette i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 15 min. eller til risene er møre.

Nu tilsættes limejuice og de revne limeskræller sammen med safranen, koges videre et par minutter.

Til sidst tilsættes rejer og kammuslinger, lad det nu koge yderligere 3 min. og retten er færdig.

Server suppen direkte i suppetallerkenen og ganer med purløg og resten af den røde chili.





karakterer:
Opskriften er vist 4323 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu