Karamelrand med flødeis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret brunes til karamel, og en randform beklædes med noget af karamellen. resten af karamellen koges af med vand under omrøring til en tyk sirup, der afkøles. Blandes i flødeskummet lige før serveringen.
Æggene piskes let sammen med sukker og mælk, og blandingen sies, inden den hældes i randformen.
Bages i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 125 grader C.
Afkøles, vendes og fyldes med is. Serveres med karamelsaucen til |
|
Opskriften er vist 12524 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne