Butternut squash suppe 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Skær butternut squashen over i to halve, skrab kernerne ud og læg den i et fad, smurt med olivenolie. Kødsiden skal vende nedad. Bages v. ca. 200 grader indtil squashen er blød (stik gaffel gennem skindet for at tjekke). Det tager cirka en time.
Hak løg, hvidløg og chilier og steg dem på panden i lidt olivenolie indtil løgene er bløde. Skrab kødet ud af squashen og over i en blender, tilføj de stegte løg/chili og bouillon efter behov (nb: suppen kan også blendes med en stavblender, direkte i gryden). Hæld den blendede suppe over i en gryde og varm op, suppen skal ikke koge. Tilføj en smule fløde og smag til med salt og peber og evt. lidt muskatnød. Server med hjemmebagt brød eller hvidløgsflute. (evt. cremefraiche i suppen) Tips: TIPS! Gem kernerne fra squashen, skyl dem og rist dem i lidt olie og salt på panden. Lig dem på et stykke køkkenrulle, så fedtet bliver suget ud. De kan drysses over suppen eller spises som en snack. |
|
Opskriften er vist 16367 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne