Chokoladekage (valentines)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Nej skal helst spises med det samme Indsendt af : Amalie 5 Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokolade og smør i en gryde ved svag varme og lad det køle af.
Pisk æg og sukker i chokoladeblandingen. Til sidst røres mel og kanel forsigtigt i. Bag kagen i en rund form ved 175 grader i alm. ovn i 20 - 25 minutter. Når kagen er kølet af kan du stikke former ud af kagen. Tips: Si fx lidt fromelis over. Server den fx med en frugt halvdyppet i csmeltet chokolade ved siden af |
|
Opskriften er vist 4687 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne