Cupcakes Chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Amalie 5 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Cupcake:
Smelt smørret med chokoladen og pisk det sammen. Pisk (snittede eller hele) nødder i og lad det køle lidt af. Æg og sukker piskes meget luftigt. Bland det hele sammen og rør dejen godt igennem. Fordel dejen i muffinsforme og bag ved 175 grader i alm. ovn i ca. 30 minutter. Frosting: Rør smør blødt sammen med flormelis. Tilsæt varmt vand, vaniljeessens og konditorfarve og rør til konsistensen er blød. Hvis frostingen føles for blød, så tilsæt LIDT ekstra flormelis (ikke for meget da det kan komme til at smage for meget af flormelis). Stilles på køl i 1 times tid inden den sprøjtes på de færdig bagte kager. (Cupcakes og frostingen kan laves på samme tid da de ca. tager lige lang tid) (da kagerne skal køle af). |
|
Opskriften er vist 23069 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2013-07-05 18:44:31 Alle dem som ser på disse kommentarer, vil jeg bare gerne lige sige "Skriv en kommentar!!!" Please,,, Du er fantastisk amal5555 :) O_o Kirstine 0 - 2013-06-26 17:02:37 De er fantastiske Amalie 5 - 2013-05-19 14:29:40 Antal: 18 små cupcakes eller 9 store cupcakes :)... God appetit |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne