Flødrekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Ca. 1½ kg. kartofler
1 stort løg. 4 hvidløg 375-400 g. champignon 1 l. Mornaysauce (12%) (mindre % kan sikkert bruges ;-) ) salt, friskkværnet peber, paprika. 1 pose revet ost. Olie til hvidløgene. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær løget i mindre skiver. Rens champignon og steg dem i olie/margarine Kom olie i en kop og pres hvidløg i koppen og rør godt rundt. Fordel halvdelen af kartoflerne i et ildfast fad. Fordel de stegte champignon og løgene over kartoflerne. Salt, peber og paprika drysses over Rør godt rundt i koppen med hvidløg, og fordel det over kartofler, løg og hvidløg. Fordel de sidste kartofler, og kom Mornaysauce hen over. Tænd ovnen på 180-200 grader og sæt kartoflerne ind på midterste rille i ca. 60 min. Når kartoflerne har været inde i ca. 30 min. drysses revet ost hen over kartoflerne. Tips: Smager vidunderligt til fx. Røget skinke, eller glaseret skinke. VELBEKOMME. |
|
Opskriften er vist 2151 gange,
og udskrevet 99 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne