Forloren pungrotte
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Ja Indsendt af : Tozoel Indsendt : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Bland kyllingefasen sammen med følgende ingredienser: løg, forårsløg, hvidløg, æg, salt, peber, chilimix, persille, rasp, mel og mælk. Lad farsen trække i en time, gerne længere.
Smør et ildfast fad i passende størelse og lig derefter laurbærbladene fordelt i midten af fadet således at farsen kommer til at ligge ovenpå bladene. Form farsen som et brød - men så farsen har samme størrelse i begge ender såvel som midten. Fordel kalkunbacon så det dækker farsen. Vip enderne af bacon ind under fasen. Tilsæt væde i form af vand omkring farsen så farsen ikke bliver tør, ca. 2 dl. vand alt efter fadets størrelse. Stil fadet i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 40-45 minutter. Hold dog øje med farbrødet. Når brødet er færdigt tages det ud og skæres i passende skiver. Spis med valgfri tilbehør, kartofler, rodfrugter, grøntsagsris evt.! Bon appetit:) |
|
Opskriften er vist 34166 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne