Dans øl-kotteletter i fad
Indsendt af : ebi Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til ca. 115C for 6 timers tilberedning eller 180C for 1,5 timers tilberedning. Det bedste resultat opnås ved 6 timer, men 1,5 timer giver også et godt resultat.
Fordel koteletterne i fadet, krydder godt efter smag(se evt. forslag længere nede), hæld øl ved så koteletterne er dækket til, der kan evt. spædes til med lidt vand hvis der mangler lidt øl og du ikke vil åbne en mere. Forslag til krydderier: Salt, peber, hvidløg og chili. Læg låg på og sæt fadet/skålen midt i ovnen. Hvis du ikke har et låg til fadet/skålen kan du ligge stanniol over og hælde mere øl/vand ved under tilberedningen så koteletterne er dækket hele tiden. Serveres med kartofler eller ris. Hvis der ønskes en sovs til retten kan der evt. laves en brun sovs på noget af væden eller den kan bruges som den er hvis tilbehøret suger godt nok til at holde på den. Tips: Redskaber: Ovn Ovnfast fad eller skål, helst med låg. |
|
Opskriften er vist 6663 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne