Naanbrød 02
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Lidt olivenolie til pensling et udvalg af: spidskommenfrø, hvidløg, halvstærke røde chilier, friske krydderurter, sesamfrø, birkes eller "jomfru i det grønne"-frø. Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt yoghurten, æg, olie, salt og sukker - bland det godt. Rør melet i og ælt dejen til den er smidig og glat - ca. 8 min. i røremaskinen. Lad dejen hæve lunt og tildækket til den har dobbelt størrelse, ca. 1-2 timer. Del dejen i 6 stykker og form hver af dem til en kugle og lad dem hæve yderligere 30 min. på køkkenbordet. Form stykkerne til dråbeformede brød, der er tykkere i kanten end på midten. Pensl brødene med olivenolie og drys med frø efter smag. Der kan være 2-3 brød i ovnen af gangen. Sæt evt. en bagesten i ovnen og varm ovnene op til 250°. Skub forsigtigt brødene ind på bagestenen og bag dem i ca. 8-10 min. De skal være bløde og ikke sprøde. Tips: Naan brødene kan godt gemmes et par dage i en pose. De kan med fordele lunes inden servering. |
|
Opskriften er vist 5901 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne