Tinas pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i det lunkne vand. Smelt margarinen og tilsæt ymer/A38. Varm det op til det er håndvarmt. Bland det sammen med gær og vand. Tilsæt æg og salt. Tilsæt melet lidt ad gangen indtil dejen opnår den ønskede konsistens.
Del dejen i to og rul hver del ud til en cirkel på størrelse med en pizza, som igen deles i 8 dele hver. Lad dejen hæve i en lun ovn (50 grader C. alm. ovn) i 5-10 min. Imens skæres pølserne i halve. Rul hvert dejstykke om en halv pølse og placer hornet med spidsen nedad. Hornene bages ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 min. |
|
Opskriften er vist 77693 gange,
og udskrevet 1660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (106 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-30 10:42:05 Kan det passe, at de næsten ikke hæver de i ovnen? (altså inden man bager dem?) Eline - 2011-01-25 19:44:52 Der er lidt for meget mel i - men ellers var de gode :)Lidt sukker kan også forbedre dem :) annette - 2010-11-04 20:01:28 prøv med creme fraise, det gøre dem bare så kanone. istedet for a38/ymer. mums. sprøde også. Lisa - 2009-09-11 00:54:28 Glæder mig til , at lave dem.. Skal nok fortælle hvad jeg syntes om dem... Pernille - 2007-06-23 13:17:53 Smager rigtig godt og er lette at lave kristina - 2007-06-13 09:05:19 de smagte godt lidt for meget mel cille - 2005-01-01 01:01:01 Har nu prøvet denne opskrift 2 gange. Men idag havde jeg ikke ymer og magarine, så brugte istedet smør og græsk yoghurt. Jeg tilføjede en tsk sukker samt et ekstra lille æg. Dette gjorde uden tvivl hornene meget bedre. Jeg brugte de pølser der hedder party, og ristede dem lige forinden. Prøv det. De bliver smadder gode. t - 2005-01-01 01:01:01 god smag og nem at lave anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager godt..... Karina & Hanne - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god dej, men vi brugte slet ikke så meget mel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne