Mørbrad i gorgonzolasovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Tot Indsendt : |
|
|
Rens, løg, porrer, champignon og peber. Skær løg, champignon og porrer i tynde ringe og peber i tern. Svits grøntsagerne på panden uden de tager farve, og kom dem i et smurt ovnfast fad.
Afpuds mørbradene og skær hver mørbrad ud i 8-10 skiver. Krydr bøfferne med salt og peber og smør dem med et tyndt lag sennep. Omvikl hver mørbradbøf med en skive bacon og brun dem kort på panden. Læg bøfferne ovenpå grøntsagerne. Smelt gorgonzolaen i fløden, smag til med salt og peber og hæld saucen over bøfferne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader alm ovn eller 180 grader varmluft i ca 20 min. Dæk evt fader med folio. Drys med persille ved servering. Serveres med ris, frisk pasta og flutes. |
|
Opskriften er vist 13055 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-02-03 18:04:15 Enten skal stegetiden på panden være længere og ikke kort, eller tiden i ovnen skal være længere, kødet var ikke færdigt anonym - 2017-01-10 13:23:43 Den er lækker. Jeg har lavet den flere gange med stor succes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne