Tande kirstens råsyltede agurker
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Jimmy e olsen Indsendt : Red : |
|
|
1) salt, sukker, dild, og eddike blandes.
2) agurkerne skylles og flækkes på midten. 3) kernerne skrabes ud med en lille rund teske. 4) agurkerne skæres i 3-4 mm skiver. 5) bland det hele i en stor skål. 6) skyld et glads med atamon og dræn det overskydende atamon fra. 7) agurkerne sættes til lagering i 14-21 dage i gladset på køl. 8) ryst glasset dagligt indtil sukker og salt er opløst. |
|
Opskriften er vist 6140 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne