Pølsegifler
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand og gær røres sammen. Fedstoffet smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.
Dejen slås ned og deles i to. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk. sennep og ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Stilles på en plade med bagepapir med spidsen nedad. Efterhæver ca. 10 minutter. og pensles med æg. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter. |
|
Opskriften er vist 55271 gange,
og udskrevet 1204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Joan - 2008-05-09 07:50:15 Kanongode og en behagelig dej at arbejde med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne