Pølsegifler

Pølsegifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pølsegifler, billede 4 Pølsegifler, billede 1 Pølsegifler, billede 2 Pølsegifler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.Lunkent vand
25 g.Gær
75 g.Smør eller margarine
450 g.Hvedemel
1 dl.Ymer
1 Æg
 
 Æg til pensling
 
 Fyld:
8 Wienerpølser
 Sød sennep
 
Opskrift:
Vand og gær røres sammen. Fedstoffet smuldres i melet. Vand, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.

Dejen slås ned og deles i to. Udrulles i to cirkler, som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk. sennep og ½ pølse lægges på hver trekant, som rulles sammen fra den brede ende mod spidsen.

Stilles på en plade med bagepapir med spidsen nedad. Efterhæver ca. 10 minutter. og pensles med æg.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 55271 gange,
og udskrevet 1204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-09 07:50:15
Kanongode og en behagelig dej at arbejde med