Grønne asparges med ramsløgsdressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt af : Il Duce Indsendt : |
|
|
Dressing:
Kom æggene i en gryde med kogende vand, og kog dem i 7-8 minutter. Læg derefter æggene i koldt vand, så kogningen stopper. Hak skalotteløgene fint, kom de hakkede løg i en skål, og bland med rapsolie, eddike og ramsløgskapers. Hak så ramsløgsbladene fint, kom dem i dressingen, og smag til med salt og peber. Pil æggene, hak dem groft, og bland også dem i dressingen. Smag på dressingen en sidste gang - måske har den brug for lidt mere eddike, salt eller peber. Asparges: Skær de nederste 2 cm af aspargesene. Kom aspargesene i en gryde med kogende letsaltet vand, og blanchér dem i 1-2 minutter, alt efter størrelse. Spisetid: Dryp aspargesene godt for vand, og servér dem med ramsløgsdressingen på. Tips: Køkkentip: Pas på med saltningen i denne ret, da ramsløgskapers er meget salte i forvejen. Ramsløgsbladene kan erstattes med bredbladet persille og lidt hakket hvidløg. |
|
Opskriften er vist 7665 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne