Grønne asparges med ramsløgsdressing

Grønne asparges med ramsløgsdressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Il Duce

Indsendt :     

Ingredienser:
 Dressing:
4 æg
2 Skalotteløg
2 spsk.koldpresset rapsolie
2 spsk.æblecidereddike
2 spsk.ramsløgskapers (kapers kan bruges)
10 ramsløgsblade
 salt
 peber
 
 Asparges:
300 g.asparges
 
 groft brød
 
Opskrift:
Dressing:
Kom æggene i en gryde med kogende vand, og kog dem i 7-8 minutter. Læg derefter æggene i koldt vand, så kogningen stopper. Hak skalotteløgene fint, kom de hakkede løg i en skål, og bland med rapsolie, eddike og ramsløgskapers. Hak så ramsløgsbladene fint, kom dem i dressingen, og smag til med salt og peber. Pil æggene, hak dem groft, og bland også dem i dressingen. Smag på dressingen en sidste gang - måske har den brug for lidt mere eddike, salt eller peber.

Asparges:
Skær de nederste 2 cm af aspargesene. Kom aspargesene i en gryde med kogende letsaltet vand, og blanchér dem i 1-2 minutter, alt efter størrelse.

Spisetid:
Dryp aspargesene godt for vand, og servér dem med ramsløgsdressingen på.

Tips:

Køkkentip: Pas på med saltningen i denne ret, da ramsløgskapers er meget salte i forvejen. Ramsløgsbladene kan erstattes med bredbladet persille og lidt hakket hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 7665 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu