Pølsehorn (cocktail-pølser)
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel, bagepulver og salt. Smuldr fedtstoffet i. Tilsæt mælk og ælt hurtigt dejen sammen.
Del dejen i 2 dele og rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 8 trekanter. Læg 2 cocktailpølser i den brede ende. Rul dejen sammen om pølserne fra den brede ende mod spidsen og form dem til horn. Pensl med æg. Bag hornene ca. 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: Lidt sennep kan smøres på dejen under pølserne. |
|
Opskriften er vist 85628 gange,
og udskrevet 2009 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (96 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-18 12:14:47 Jeg synes ikke de er særlig gode. Dejen er mærkelig og Smager ikke godt. MikL - 2011-02-11 14:21:00 Og det kan forresten foreslås ikke at pensle dem :-) MikL - 2011-02-11 14:20:34 uhm.. Smager næsten ligesom de gode fra bageren ;-) Sabine - 2010-09-06 18:11:13 Har lige prøvet at bage dem, de er godt nok super nemme at bage... Sys så ikk konsistensen af dejen er helt optimal, men godt smager de, men vil nok foretrække en anden dej... Kan anbefale at putte en smule revet ost i dem hvis man kan lide det :) Per - 2009-10-09 22:10:26 Det er ikke cocktailpølser fra dåse som skal bruges her, så jeg mener ikke der er den store smagsforskel, men det er da lidt nemmere med alm. pølser i halve, men man kunne også vælge at lave dobelt op af pølsehornene, altså kun en cocktailpølse pr pølsehprn og så 32 horn. Ang. dejen så er den rigtig god af en bagepulverdej at være, den bedste jeg har prøvet. Charlotte - 2009-08-26 18:00:35 Super lækre, dejlige, sprøde, MUMS! <3 De kan varmt anbefales :-) Bibi - 2009-05-18 15:09:33 underlig dej den bryder jeg mig ikke om men nemme det var de andreas - 2008-12-10 17:57:37 jubii i det minste ska man ikkke bruge æg...... kun til penslig birgitte albers - 2008-05-13 18:24:29 de er verdens bedste og nemmeste tak for opskriften... anonym - 2008-03-23 15:22:39 5 hele pølser eller 10 halve.... anonym - 2008-01-27 14:02:42 hvor mange antal personer er denne her opskrift lavet til? Christina - 2007-10-21 19:50:56 Super gode! Børnene er vilde med dem :o) Winnie og thea - 2007-09-08 12:08:08 de bedste pølsehorn nogensinde, de slår bedstes!!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor lige cocktailpølser...?? Synes det er lidt mere lækkert med "rigtige" pølser! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne