Pølsehorn (cocktail-pølser)

Pølsehorn (cocktail-pølser), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :
Pølsehorn (cocktail-pølser), billede 4 Pølsehorn (cocktail-pølser), billede 1 Pølsehorn (cocktail-pølser), billede 2 Pølsehorn (cocktail-pølser), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
32 Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Bland mel, bagepulver og salt. Smuldr fedtstoffet i. Tilsæt mælk og ælt hurtigt dejen sammen.

Del dejen i 2 dele og rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 8 trekanter. Læg 2 cocktailpølser i den brede ende. Rul dejen sammen om pølserne fra den brede ende mod spidsen og form dem til horn.

Pensl med æg. Bag hornene ca. 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

Lidt sennep kan smøres på dejen under pølserne.





karakterer:
Opskriften er vist 85597 gange,
og udskrevet 2007 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (96 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11221 (2671 kcal)
KJ pr. stk. 701 (166 kcal)
Vægt ialt 892 gram
Vægt pr. stk. 55 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1257 KJ (299 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 18.5 gram
Kulhydrat 25.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-18 12:14:47
Jeg synes ikke de er særlig gode. Dejen er mærkelig og Smager ikke godt.

  -   2011-02-11 14:21:00
Og det kan forresten foreslås ikke at pensle dem :-)

  -   2011-02-11 14:20:34
uhm.. Smager næsten ligesom de gode fra bageren ;-)

  -   2010-09-06 18:11:13
Har lige prøvet at bage dem, de er godt nok super nemme at bage... Sys så ikk konsistensen af dejen er helt optimal, men godt smager de, men vil nok foretrække en anden dej... Kan anbefale at putte en smule revet ost i dem hvis man kan lide det :)

  -   2009-10-09 22:10:26
Det er ikke cocktailpølser fra dåse som skal bruges her, så jeg mener ikke der er den store smagsforskel, men det er da lidt nemmere med alm. pølser i halve, men man kunne også vælge at lave dobelt op af pølsehornene, altså kun en cocktailpølse pr pølsehprn og så 32 horn. Ang. dejen så er den rigtig god af en bagepulverdej at være, den bedste jeg har prøvet.

  -   2009-08-26 18:00:35
Super lækre, dejlige, sprøde, MUMS! <3 De kan varmt anbefales :-)

  -   2009-05-18 15:09:33
underlig dej den bryder jeg mig ikke om men nemme det var de

  -   2008-12-10 17:57:37
jubii i det minste ska man ikkke bruge æg...... kun til penslig

  -   2008-05-13 18:24:29
de er verdens bedste og nemmeste tak for opskriften...

  -   2008-03-23 15:22:39
5 hele pølser eller 10 halve....

  -   2008-01-27 14:02:42
hvor mange antal personer er denne her opskrift lavet til?

  -   2007-10-21 19:50:56
Super gode! Børnene er vilde med dem :o)

  -   2007-09-08 12:08:08
de bedste pølsehorn nogensinde, de slår bedstes!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor lige cocktailpølser...?? Synes det er lidt mere lækkert med "rigtige" pølser!