Pasta Carbonara
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Fryseegnet : Nej Indsendt af : Søren Hedegaard Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt vand over til pasta. Dette skal saltes og der skal lidt olivenolie i vandet, lige inden pastaen kommes i.
Steg bacon til det er gyldent, i olivenolie. Hæld fløden i panden, og lad det sammen med bacon, få et opkog. Kom salt og peber i fløden. Pasta og flødeblandingen blandes sammen. Tilføj æggeblommer og parmesan, og rør det grundigt sammen. Tips: Det er en god idé, at bruge pasteuriserede æggeblommer, men det er ikke nødvendigt, da varmen fra pastaen og flødeblandingen tilbereder æggeblommen. |
|
Opskriften er vist 74178 gange,
og udskrevet 934 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Maahr. - 2020-06-04 12:28:17 Nu har jeg prøvet mange opskrifter på pasta Carbonara.. Men den her er den der har smagt bedst. Så nu bruger jeg kun denne opskrift. Louise - 2015-09-16 18:28:30 Når jeg laver til 1 person, bruger jeg 100g pasta/spaghetti, 100g bacon, 1 æg, 35g parm ost og 0,75dl fløde :) Mener at det var denne opskrift jeg brugte i starten, men kan se at der er ændret på forholdende siden Charlotte K - 2013-11-03 18:12:52 meget vellykket ret. Det fylder mere end man lige regner med :d |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne