Pasta Carbonara

Pasta Carbonara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Søren Hedegaard

Indsendt :      Red :
Pasta Carbonara, billede 4 Pasta Carbonara, billede 1 Pasta Carbonara, billede 2 Pasta Carbonara, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Bacon i tern
500 gram Båndpasta, frisk
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Sæt vand over til pasta. Dette skal saltes og der skal lidt olivenolie i vandet, lige inden pastaen kommes i.

Steg bacon til det er gyldent, i olivenolie. Hæld fløden i panden, og lad det sammen med bacon, få et opkog. Kom salt og peber i fløden.

Pasta og flødeblandingen blandes sammen. Tilføj æggeblommer og parmesan, og rør det grundigt sammen.

Tips:

Det er en god idé, at bruge pasteuriserede æggeblommer, men det er ikke nødvendigt, da varmen fra pastaen og flødeblandingen tilbereder æggeblommen.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 74301 gange,
og udskrevet 937 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10725 (2553 kcal)
KJ pr. Pers. 2681 (638 kcal)
Vægt ialt 1180 gram
Vægt pr. Pers. 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 908 KJ (216 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 17.9 gram
Kulhydrat 24.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-06-04 12:28:17
Nu har jeg prøvet mange opskrifter på pasta Carbonara.. Men den her er den der har smagt bedst. Så nu bruger jeg kun denne opskrift.

  -   2015-09-16 18:28:30
Når jeg laver til 1 person, bruger jeg 100g pasta/spaghetti, 100g bacon, 1 æg, 35g parm ost og 0,75dl fløde :) Mener at det var denne opskrift jeg brugte i starten, men kan se at der er ændret på forholdende siden

  -   2013-11-03 18:12:52
meget vellykket ret. Det fylder mere end man lige regner med :d