Pølsegifler 03
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
I den lune mælk opløses gær, sukker og salt. Smørret tilsættes samt melet lidt efter lidt, og dejen- blød og smidig.
Deles straks, og hver del rulles ud til en pandekage, der oversmøres med et tyndt lag sennep. Dejen skæres i 8 trekanter. På hver lægges et lille stykke pølse eller 1 cocktailpølse, og dejen rulles sammen mod spidsen og lægges på denne på en smurt plade. Hæver nu- kun én gang – tildækket og lunt i 30 minutter. Pensles og kan drysses med lidt birkes. Bager på nederste rille ved 225 grader C. alm. ovn i 8-10 minutter. Tips: Fin at fryse, tø op og lune i ovnen. |
|
Opskriften er vist 76049 gange,
og udskrevet 1667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Momse mor - 2011-09-10 21:25:51 Jeg bruger Ketchup og kyllingpølser, så det er lidt mere fedtfattigt. Men denne opskrift har jeg fulgt i land tid og jeg må dog indrømme den er god. Det er en god lille snack til børnene når de skal på tur eller noget. Den får 10 her hjemme fra. Sct.Ibs.skole hjemmekundskabs hold - 2010-10-29 16:15:45 Vi synes maden var pragfuld, men der skulle ha været ketchup istedet for sennep. Og INGEN BIRKES men måske sesamfrø! Per - 2009-07-25 16:50:54 Billedet snyder lidt, for vi delte faktisk dejen i 16 stykker da vi brugte cocktailpølser, og vi fik altså 32 st. ud af denne portion majken - 2005-01-01 01:01:01 kan ikke forstå hvorfor alt skal være så fedtfattig, hvis man lære børn at spise normalt og alt med måde får de også et mere normalt syn på mad, det er de voksne der gør at børn får et forrænget forhold til mad..... Mona - 2005-01-01 01:01:01 og ingen sukker, Mona - 2005-01-01 01:01:01 Jeg bruger kyllinge pølser, og olie istedet for smør, mums HEA - 2005-01-01 01:01:01 For at de skal blive fedtfattig, så ændre mælk til vand, smør til rapsolie, alm.pølser til kyllingpølser. så er de perfekte og smager dejligt. christina - 2005-01-01 01:01:01 ummm de smager super godt tak får den goe opskrift.!!! Camilla - 2005-01-01 01:01:01 man burde nok skifte smøret ud med noget andet...man kan undlade det...brug lidt olie i stedet Lene - 2005-01-01 01:01:01 brug 3% pølser fra den grønne slagter ... de smager super Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Jeg bruger kyllingepølser som gør pølsehornene meget fedtfattige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne