Varm mælk med tvebakker
Fryseegnet : 1 Indsendt af : Victoria R Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm mælken helt op til kogepunktet, uden at den koger.
Server i dyb tallerken med tvebakker og kanelsukker. Tips: Øs lidt varm mælk over tvebakkerne og drys med kanelsukker. |
|
Opskriften er vist 9858 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Arne Sejersen - 2021-11-12 09:55:56 Som barn syntes jeg, det var en herlig spise - og det gør jeg stadig, som 93-årig anonym - 2018-02-10 17:33:24 Jeg fik det som barn med sødmælk lige fra koen, kun siet og afkølet ;) - det smagte himmelsk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne