Varm mælk med tvebakker

Varm mælk med tvebakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : 1

Indsendt af : Victoria R

Indsendt :      Red :
Varm mælk med tvebakker, billede 4 Varm mælk med tvebakker, billede 1 Varm mælk med tvebakker, billede 2 Varm mælk med tvebakker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Varm mælken helt op til kogepunktet, uden at den koger.

Server i dyb tallerken med tvebakker og kanelsukker.

Tips:

Øs lidt varm mælk over tvebakkerne og drys med kanelsukker.





karakterer:
Opskriften er vist 10037 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5798 (1380 kcal)
KJ pr. Pers. 1449 (345 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Pers. 300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 483 KJ (115 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-11-12 09:55:56
Som barn syntes jeg, det var en herlig spise - og det gør jeg stadig, som 93-årig

  -   2018-02-10 17:33:24
Jeg fik det som barn med sødmælk lige fra koen, kun siet og afkølet ;) - det smagte himmelsk.