Smørsovs (klaret)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret over svag varme i en lille gryde. Tag gryden af blusset, så snart smørret er helt smeltet.
Lad det hvile et par min, så vil en tåget hvid væske (valle og salt) samle sig på bunden. Hæld forsigtig det flydende gule smør over i en sauceskål. Stop før vallelaget, selvom lidt smør går tabt. Portionen giver 225 gram klaret smør. |
|
Opskriften er vist 95035 gange,
og udskrevet 1002 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (52 stemmer) |
|
Kommentarer benti - 2022-11-28 08:45:11 super god smør sovs mums thomas - 2020-12-27 17:37:24 nok engang 1000 tak til nordens bedste kogebog !!! anonym - 2019-01-12 20:16:05 Kort og klar anvisning der virker upåklageligt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne