Bøf Lindstrøm med spejlæg
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Sverige Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Tot Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits løgene i smør til de er klare.
Ælt kødet med løg, kapers, rødbeder, æggeblomme og krydderier. Form kødet til 4 tykke hakkebøf, der steges et par min. på hver side i brunet smør. Hvis bøfferne skal være gennemstegte skal de stege noget længere. Spejl 4 æg. Smør brødet og kom bøfferne ovenpå. Kom derefter de spejlede æg ovenpå bøfferne. Tips: Rugbrødet kan evt. ristes |
|
Opskriften er vist 21801 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne