Pølsehorn 04
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 6 stykker og rul hvert dejstykke ud til en lang pølse. Sno nu dejen om pølserne ( del evt. pølsen i to). Pølsehornene lægges på en bageplade med bagepapir og hæver 15 minutter mere under klæde.
Ovnen varmes op til 200 grader. Pølsehornene pensles med en lille smule vand og drysses evt. med sesamfrø. Herefter bages pølsehornene i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Serveringsforslag: Pølsehornene serveres direkte fra ovnen med sennep og ketchup. De nydes stille og roligt, i venners lag med rødvin og/eller elefantøl. |
|
Opskriften er vist 30784 gange,
og udskrevet 927 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2009-11-22 10:15:06 Jeg er den første mand der skriver en kommentar... Og den her kommentar er da selfølgelig en god kommentar :) den smager da godt! sarah - 2007-04-05 16:04:43 Det var nemt at lave, og den smargte rigtig godt. Esther - 2005-01-01 01:01:01 man kan da godt savere med andet´ Ane-Kathrine - 2005-01-01 01:01:01 Jeg skiftede margarinen ud med olie, brugte kun halvt så meget sukker, rørte dejen med håndmixer og dejkroge, brugte 10 pølser der var skåret i halve (til dobbelportion dej!), bagte dem ved 175 gr. varmeluft i 12-15 min. De er super gode! :o) Lone - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig dejlige horn - kan anbefales på det varmeste. ponko - 2005-01-01 01:01:01 De var gode varme.... Marie - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig gode pølsehorn!!! Portionen er bare for lille syntes jeg - man kan sagtens lave dobbelt, og så syntes jeg man skal halvere pølserne. annette - 2005-01-01 01:01:01 Er de 200 grader varmluft eller almindelig ovn? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne