Teboller med kardemomme
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Christian Indsendt : Red : |
|
|
1. Smørret smeltes i en gryde.
2. 2 dl. mælk hældes i det smeltede smør. 3. Gær og lid mælk (1/2 dl.) blandes i en skål, og 4. Æg, salt, sukker og kardemomme tilsættes 5. Den lunkne mælk røres i gærblandingen 6. Melet tilsættes lidt af gangen!!! (Det er ikke sikkert, at alt melet skal bruges) 7. Dejen æltes godt, til den er blank og smidig. 8. Lad dejen hæve i 1 til 2 timer 9. Form 16 boller, og lad dem hæve på bagepapir i mindst 15 minutter. 10. Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med hakkede nødder 11. Bag bollerne ved 200 grader i 10 til 12 minutter Tips: Det er meget væsentligt, at dejen æltes til den er glat og smidig |
|
Opskriften er vist 9222 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2017-06-23 13:53:55 De er virkelig gode, men mere salt og kardemomme er nødvendigt. Bagetiden også for kort, men superlækre og luftige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne