Pølsehorn 03
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarinen smeltes i mælken for svag varme.
Gæren udrøres i den smeltede margarine som max må have 25 grader.
Æg og sukker tilsættes. Melen kommes i lidt efter lidt og dejen æltes godt sammen og stilles til hævning i 30 minutter. Efter hævning slås dejen ned og deles i 2 stykker som hver rulles ud i en cirkel og skæres ud i 8 dele. De 16 stykker pensles med ketchup og rulles fra den brede ende sammen med en halv grilpølse. pølsehornene efterhæver på en rist eller bageplade i 15 minutter. Bages ved 225 grader C alm. ovn i en forvarmet ovn i 10-15 minutter. |
|
Opskriften er vist 192912 gange,
og udskrevet 4405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (221 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2018-07-30 00:25:28 Meget lækre! Halverede sukkermængden og skiftede 1/3 af melet ud med fuldkornshvedemel for at gøre dem lidt sundere. De var stadig lækre og luftige. anonym - 2017-11-11 10:21:39 De lækreste pølsehorn! :) Mette B - 2016-05-15 11:52:42 Rigtig god opskrift og lækker dej:) Mrs K - 2015-11-02 12:36:59 Årh de var da overdrevet gode!!! Bruger aldrig nogensinde nogen anden opskrift end denne igen! Sendte et billede til min mor som troede de var købt hos bageren.. Dryssede lidt sesamfrø ovenpå og brugte kyllingepølser i stedet, men det er jo smag og behag :) Opskriften r også glimrende til helt alm. boller :) Gry - 2014-10-30 16:23:32 Virkelig god dej, men pas på med bagetiden - jeg fik bagt dem MEGET mørke på kun 11 minutter. Heldigvis var det kun de første 8, så resten fik kortere tid i ovnen. Rikke - 2014-10-13 15:03:29 Hvad med mælken, kan ikke læse hvornår den kommer i ? anonym - 2014-09-22 13:22:04 Kan man lave dejen klar dagen før? christina - 2014-07-28 14:09:29 Rigtig gode luftige pølsehorn. Det er nogen af de bedste jeg har bagt. Lavede lidt om i opskriften og kom 100 gr smør i istedet for magarine, 1,5 spsk sukker og en halv stk salt, så kom jegbblandetmælk og kærnemælk i. De blev gode. Men det erbegge opskrifter :) Zukker - 2014-01-29 17:28:52 Ikke sådan helt vildt god. Men nem og hurtig opskrift anonym - 2013-11-13 17:53:13 Super lækre, også dagen efter, de blev ikke tørre og hårde som visse andre pølsehorn bliver det. Jeg fulgte rådene og tog en mindre spiseskefuld sukker, og tilførte en teske salt istedet :) bj_rck113 - 2013-06-15 12:29:56 Ungernes nye ynglings snack. De er virkelig gode! 10 herfra! anonym - 2013-02-23 17:54:28 Uuuuuuhm lækre pølsehorn kan virkeligt varmt anbefales anonym - 2012-12-04 14:15:37 Jeg har puttet lidt salt og mindre sukker i og ja hvor blev de gode :) kan helt sikkert anbefales! Mads - 2012-11-26 14:37:03 Lækre pølsehorn, virkelig luftige. Så dejen skal rulles helt fladt ud, for at dejen ikke dominere pølsen. ;) anonym - 2012-11-21 21:25:52 Meget lækre!!! Mums!! Men havde dog problemet med den første potion at de hurtig blev mørkt/brændt i bunden - dog uden det kunne smages. derefter slog jeg bundvarmen fra og det hjalp :o) Brugte også kun 2 spsk. sukker og en the ske salt, samt minimælk i stedet for sødmælk. anonym - 2012-05-08 12:32:18 Kan de fryses? Thomas - 2012-03-14 14:23:33 Dejlig opskrift! Jeg byttede den sidste spsk. sukker ud med knsp. salt, så opskfriten lød på 2 spsk. sukker og én knsp. salt. Til sidst rullede jeg pølserne ind i noget skiveskåret havarti og rullede dem derefter ind i dejen. Jeg undlod ketchuppen for at få det fulde udbytte af den smeltede ost. Man kan jo altid dyppe dem i ketchup bagefter. Resultatet blev virkelig godt og især når man er til ost. Steen - 2012-03-11 16:46:31 Dejlige og friske pølsehorn. Dejen er nem at arbejde med, og man kan sagtens bruge ymer eller cremefraice i stedet for mælk. Den 3spsk. sukker blev erstattet med sennep og list salt. Magnus - 2011-06-02 15:13:14 Pølsehornene er meget lækre og "fumbede" som jeg godt kan lide dem. Bodil 21.05.2011 - 2011-05-21 16:19:55 Har aldrig kunnet bage noget som helst med godt resultat. Skal bruge 30 pølsehorn, og sandelig denne opskrift lykkedes, og de smager tilmed rigtig godt, er svampede, luftige og lækre. Helene - 2011-04-26 16:31:58 byttede 150 g af hvedemelen ud med spelt mel - det blev rigtig lækkert :)Tror også sagtens man kunne skifte mere ud hvis det var. Virkelig lækker opskrift!! Mai - 2011-03-20 11:46:28 det er altså bare en lækker dej at arbejde med! anonym - 2011-03-04 05:33:39 Kan de fryses ned? Susanne - 2011-03-03 15:46:30 Rigtig gode, jeg brugte ikke ketchup, og letmælk istedet for sødmælk :) Maja - 2011-02-09 20:25:35 Mmmmmm, de er vildt gode ! Jeg erstattede også lidt sukker med lidt salt - mund siger jeg bare :-) Monique - 2010-12-01 21:12:39 PERFEKT! <3 1 tsk salt, og kun 2 spsk sukker, toppet med nogle kerner! Top karakter herfra.. Tak :D Martin - 2010-11-11 22:44:14 Super opskrift til gode lette pølsehorn.. Dog ville jeg nok bruge en anelse salt i dejen.. Patricia - 2009-10-15 21:07:31 Prima opskrift! Meget luftige, smager som bagerens egne :o) Malene og sanne - 2008-09-16 15:08:45 Super gode pølsehorn, kan varmet andbefaldes.. annelise - 2007-08-08 14:23:38 Den her opskrift er SUPER-god, de er luftige selvom jeg rullede dejen ud med det samme og kom pølser i og så bare lod dem hæve i ca. 20min.. Det er meget nemmere og gør ingen forskel.. lene - 2005-01-01 01:01:01 jeg vil nøjes med kun 2 spsk. sukker , så er de lækre. Pia - 2005-01-01 01:01:01 De her pølsehorn er bare gode. Dejen er noget sødere end den jeg plejer at bruge, men det er rigtig godt. Kan varmt anbefales :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne